Belfort Group AB – Beginning

Newsfeed is only available in Swedish at the moment 🇾đŸ‡Ș

Början pÄ nÄtt stort

VÀlkommen till Belfort Group AB. Ett techbolag som inriktar sig pÄ utveckling av webb, e-handel, digitala tjÀnster och marknadsföring. Företaget Àr nybildat men inte oerfaret. Bakom Belfort Group AB styr Sonny Karlsson som har över 10 Ärs erfarenhet av mÄngsidig utveckling och varumÀrkesbyggande inom flera branscher. Med utvecklare och partners som besitter högsta kompetens frÄn vÀrldens alla hörn vet vi, att vi kommer producera flera spÀnnande projekt framöver pÄ den Svenska marknaden.

Egen portfolio

Belfort Group AB kommer i första hand utveckla sin egna portfolio av webbtjÀnster, appar och trafikerade sidor för marknadsföring. Men vi Àr alltid villiga samarbetspartners och bollplank för företagare runt om Europa som vill förverkliga sin vision och sitt digitala behov.

För vanliga anvÀndare

Vi bygger koncept för den vardagliga anvÀndaren. Enkelhet och funktionalitet Àr alltid i fokus och har visat sig vara ett vinnande koncept. Detta gÀller bÄde webbplats, app, kundportal, eller lojalitetsprogram till vÄr egen portfolio och direkt till kund.

MĂ„lsĂ€ttning – Ett Go-To Company

VÄr mÄlsÀttning och ambition Àr att vara ett go-to company inom digital utveckling och marknadsföring. Detta genom att satsa pÄ flera smarta tjÀnster för att nÄ en bred men mÄlinriktad publik. Vi arbetar i dagslÀget pÄ flera spÀnnande projekt till vÄr egen portfolio.

Kontaktuppgifter
+46 (0)7 09 212 404
partner(at)belfort.se

Belfort Group AB
VĂ€sterleden 59
271 44 Ystad