Belfort Group AB – The Startup

Början på nått stort

Välkommen till Belfort Group AB. Ett techbolag som inriktar sig på utveckling av webb, e-handel, digitala tjänster och marknadsföring. Företaget är nybildat men inte oerfaret. Bakom Belfort Group AB styr Sonny Karlsson som har över 10 års erfarenhet av mångsidig utveckling och varumärkesbyggande inom flera branscher. Med utvecklare och partners som besitter högsta kompetens från världens alla hörn vet vi, att vi kommer producera flera spännande projekt framöver på den Svenska marknaden.
 

Egen portfolio

Belfort Group AB kommer i första hand utveckla sin egna portfolio av webbtjänster, appar och trafikerade sidor för marknadsföring. Men vi är alltid villiga samarbetspartners och bollplank för företagare runt om Europa som vill förverkliga sin vision och sitt digitala behov.
 

För vanliga användare

Vi bygger koncept för den vardagliga användaren. Enkelhet och funktionalitet är alltid i fokus och har visat sig vara ett vinnande koncept. Detta gäller både webbplats, app, kundportal, eller lojalitetsprogram till vår egen portfolio och direkt till kund.
 

Målsättning – Ett Go-To Company

Vår målsättning och ambition är att vara ett go-to company inom digital utveckling och marknadsföring. Detta genom att satsa på flera smarta tjänster för att nå en bred men målinriktad publik. Vi arbetar i dagsläget på flera spännande projekt till vår egen portfolio.

Kontaktuppgifter
+46 (0)7 09 212 404
partner(at)belfort.se

Belfort Group AB
Västerleden 59
271 44 Ystad